Sunshine :)

Äntligen lite sol här i Sverige igen!
Nu dom senaste dagarna har det ju bara varit molnigt, Regnat eller varit kallt men äntligen är det sol :)
Igår kunde jag inte göra något inlägg för att abonnemanget krånglade... Annars idag har det varit härligt, Kom hem från en kul kul helg med mina vänner och nu sitter man ute på altanen och myser men en glass (Y)
Imon blir det att vara med Bea och snacka lite. Ha det bra skumbanan (hahaha asså ni får ursäka min humor)Glad midsommar!!

Glad midsommar på er :)
Det blev trotts allt att man kunde ta med sig datan ut . Hade nämligen skaffat gratis abonnemang (Y)

Idag har man fixa med midsommarkransen som nyss blev kvar. Sedan blir det dans, Mat och senare ut med min kompis och kanske kolla in någon kille (Det är ju sånnt man ska göra på sommaren, eller vad tycker ni?)
Nu är det dags att äta lunch :P Hoppas ni får en grym midsommar. Puss på skinkan ;)Packar

Hej alla läsare, Hoppas ni mår sovit gott! Det har jag gjort, fast är fortfarande en anning trött efter inatt :)
Just nu håller jag på med min packning som jag ska ha med mig under helgen då jag ska vara på havet med mina kompisar under midsommar. Pappa kör nog iväg mig runt 3 hoppas jag, Ska bli riktigt kul att komma iväg (Y)
Men nu måste jag nog skynda mig lite, har massor med saker att fixa. Ni får ha det bra.

Juste! Det är inte säkert att jag kommer blogga under helgen ( för att jag kommer nog inte kunna ta med mig datan men man får hoppas på det bästa och sedan så kan jag inte lägga in inlägg från min mobil :/ ).
Hoppas ni får en underbar midsommar. KraamHåller på med packningen :)

God morgon (:

Goood mooorgon :) 
Min morgon dag började med att väckarklockan ringde på 7.20 för att det var dags att ge sig av till tandläkaren. Där gick det toppen och dom sa att mina tänder var fin fina!
Nu sitter man i soffan och slappar framför TV:n. Senare idag så är det dags att åka till min kompis som fyller år, Då vi ska äta middag, Kanske gå ut och träffa andra (Men det får vi se ;) och ha kul :D

Hoppas ni har haft en bra morgon och kommer att ha en fortsatt bra dag. 
Puss på skinkan (:Hoppas på en bra tisdag!

Vaknade imorse och var jätte pigg, Helt plötsligt för man ett sånnt dära PMS humör och blir arg för ingenting. Ibland önskar man bara att man kunde vara den underbara ungen jämt, Men men detta händer väl alla i livet någon gång.
Nää nu ska jag göra fixa mig o ut och springa ( känns alltid bättre att springa efter men varit arg/ledsen ) sedan blir det väl kompisar och hoppas att resten av dagen blir bra (:
Hoppas även att ni får en bra tisdag. Kram!

Längesedan...

Tjenamors.
Jaa det är ju ett bra tagsedan jag blogga, Men känner att det kan vara kul att komma igång igen så att man  kan kolla tillbaka på det när man blivit äldre :)

Det har snart gått en vecka på sommarlovet ( från i onsdags ). Idag händer det inte så mycket, Hjälpa mamma att handla och kanske träna, And be with my friends (:
Det hära med basketen ska jag nog lägga ner nu... Det beror främst på att jag inte hinner mer övriga saker och att inte bakseten är lika kul längre, Tycker det är synd att lämna laget men samtidigt onördigt att gå dit när man inte tycker det är kul.

Nu kommer jag nog uppdatera massor och skriva lite onördiga saker. Men men jag tror att ni klarar er. Ha det bra.
Puss på skinkan.


Gammal bild på mig och min                
älskade hund Pesto :)

RSS 2.0