Skolfoto!

Nu är det ett tag seda jag bloggade igen. Känner att jag har varit lite tråkig att jag inte laddat upp några bilder från London än, Men hoppas att de kommer upp snart.
Sedan har vi som  sagt enormt mycket läxor och dock fysik prov imon (är bara halft förberedd). Men idag längtar jag nästan till skolan. Ska nämligen ta skolfoto, ett vanligt och ett spexfoto. Kommer bli riktigt kul! Ska nämligen lika pensionärer. Sedan så hoppas jag verkligen att jag kan komma ihåg att ladda upp några  foton så snabbt som möjligt :D
Men nu har jag lite bråttom till skolan, Hoppas ni får det underbart!

HomE AgaiN

Har kommit hem efter en UNDERBAR helg i London med bästa mamma och min kompis och hennes mamma :)
Shoppat hela helgen (dock inte så mycket som jag trodde det skulle bli och ångrar att jag inte köpte en väska), Varit på madame tussauds och en Micheal Jackson Thriller, Den var GRYM!!
Så ett samanfattning på en underbar helg!
Sedan bara för att vara lite negativ så är jag så sjukt arg på skolan, Det är rena helvetet! Kommer hem och får reda på att vi har 30 sidor i kemi LÄXA tills på onsdag. Och sedan 100 F***ING sidor i so om krig! ORKAR INTE. Och prov på det! Sedan har vi även prov i Fysik och Biologi om drygt 2 veckor. Kan just nu bara säga FML!!!!

RSS 2.0